NASLOVNA
O NAMA
APARTMANI
RUSKAMEN
OMIŠ
CJENIK
LINKOVI
KONTAKT
 
 

O NAMA

Apartmani ZORA nalaze se u centru Ruskamena, malog naselja sa dugom turističkom tradicijom, točno na pola puta između Splita i Makarske, 7 kilometara jugoistočno od Omiša, vrlo lako pristupačni sa vlastitim parkiralištem i tri garažna mjesta.
 

Za smještaj na raspolaganju je pet (5) udobno opremljenih apartmana, u prizemlju, na prvom i drugom katu objekta. Apartmani su klimatizirani i imaju predivan pogled na more, kao i prostrane terase. Blizina plaža, trgovina restorana i mjesta za zabavu omogućit će Vam uistinu ugodan odmor. Blizina turističkih meka srednje Dalmacije Splita i Makarske, blizina i velik broj organiziranih izleta na srednjodalmatinske otoke (Brač, Hvar), kao i blizina rijeke Cetine sa svojim izletištima i rafting centrima osigurava dobru i raznoliku zabavu.
Ljubazni domaćini stoje Vam na raspolaganju. Vaš odmor možemo upotpuniti poljoprivrednim aktivnostima kao branje grožđa i branje maslina. Ukoliko želite dan možete provesti na svježem zraku uz predivan pogled na akvatorij Bračkog kanala iz domaćinove stare seoske kuće u mjestu Lokva uz obilan ručak (peka, gradele), domaće vino, pjesmu i zabavu ....

Stara kuća, poljoprivredne aktivnosti i sl. pogledajte Foto album >>>
O smještaju više na linku Apartmani >>>